Benedetto Cavalieri
Det er siden 1800, at Cavalieri-familien har forpligtet sig til at dyrke durumhvede på nøje udvalgte marker i hjertet af Apulien. Landbrugskrisen efter Italiens forening i 1861 sikrede ikke familien de sædvanlige komforter, de hidtil havde opnået fra dyrkningen af durumhvede. Dette førte til nødvendigheden af at begive sig ud i udenrigshandel med denne særlige hvede og derefter opførelsen af møllesten, der var planlagt til den bedste formaleteknik for durumhvede. Det var i 1872, at Andrea Cavalieri startede denne kommercielle virksomhed.
Med arven fra sin fars erfaringer inden for durumhvededyrkning og mølleri indviede Benedetto Cavalieri i 1918 Mølle- og Pastafabrik Benedetto Cavalieri med klar hensigt om at producere førsteklasses pasta med sin "fine og udvalgte" durumhvede fra de solrige bakker i Apulien. Siden den dag har mottoet været:
“Førsteklasses pasta både med fornavn og efternavn!"