Vores historie


Efter at have gennemført 13 boligbytter på tværs af Danmark traf vi en skæbnesvanger beslutning om at pakke vores varevogn og sige farvel til Venedig. Vores nye destination? København.

Vi havde medbragt vores elskede komfortmad: balsamicoeddike, olivenolie, pasta og pesto. Vi havde ingen anelse om, hvor hurtigt vi ville give os hen til disse udsøgte italienske delikatesser og dele dem med nye venner. På trods af fars hyppige rejser så vi ivrigt frem til lørdage, hvor vi kunne finde skatte i hans bagage – påmindelser om hjemmet, glade familiesammenkomster og afslappede frokoster med venner. Vore rejser rundt i landet introducerede os for en mangfoldighed af lokale kulinariske lækkerier.

Så ramte pandemien os, standsende vores pendling og berøvede os duftene, der vækkede minder om lange, solfyldte somre og den skønne mad, der ledsagede os på ferierne.

Efter at have overvundet logistiske udfordringer og nogle hovedbrud, er vore elskede produkter nu tilbage i vort køkken – og nu er de også tilgængelige på vores lager! Vi har besluttet at dele dem med venner og med italienske madentusiaster.

Selvfølgelig startede vi med pastaen! Hvordan kunne vi lade være? Vi udvalgte omhyggeligt den absolut bedste, den samme pasta, som Michelin-restauranter vælger til deres sofistikerede retter. Den er blevet vores daglige standard, og tro os, du behøver ikke meget andet!

Vort projekt er nu fuldt i gang. Vi håber, at vores tre børn vil slutte sig til os på denne rejse, så du snart kan opdage fantastiske opskrifter, fortryllende billeder af vore nye produkter og et væld af fantastiske gaveideer. Fordi vi tror, at det lige præcis er, hvad du ville elske at modtage, ikke sandt?

Vi bliver ofte spurgt, hvad der gør det italienske køkken så ekstraordinært. Svaret er enkelt: utrolige ingredienser og enkelhed! Derfor har vi hos Foods of Italy truffet en bevidst beslutning om at samarbejde med de små producenter, som vi beundrer mest – passionerede, generøse og inspirerende individer. Deres produkter sker også at være det ypperste af det ypperste.
.site-nav__item li { display: block; width: 200px; }