Giamaica caffé
I hjertet af Verona gemmer kafferisteriet 'Laboratorio Torrefazione Giamaica Caffé sig i en lille sidegade, næsten uden udsmykning og skilte. Der er et telefonnummer, men risteriet har ikke en hjemmeside. Sund, men vellykket beskedenhed, da risteriets kunder er de bedste restauranter og førsteklasses delikatesseforretninger. I 1947 grundlagde Giovanni Erbisti sit kafferisteri og brugte altid udelukkende Arabica-kaffe. Den gamle ristermaskine fra Officine Vittoria i Bologna bruges stadig i dag, hvilket gør det til en af de sidste torrefacteurs i verden, der rister deres egne bønner direkte over åben ild.
Simone Fumagalli, den tredje generation i den lille virksomhed, har lært kunsten at riste kaffe af sin far, Gianni Frasi, en ægte legende inden for kaffeverdenen. Giamaica Caffè findes kun i udvalgte toprestauranter, caféer og gourmetbutikker over hele verden. Giamaica Caffè handler om små produktioner. De producerer lige så meget kaffe på et år, som de mest kendte kaffemærker producerer på en dag!