Ursini
Ursini er først og fremmest en familie, før det er en virksomhed. En familie af olivenavlere, hvis skæbne allerede er skrevet i deres kælenavn Putì, hvilket betyder olivenskærer på dialekt. Allerede i det nittende århundrede blev medlemmer af Ursini-familien betragtet som mestre og de mest efterspurgte rådgivere af jordejere, når det kom til pleje af olivenlunde. I dag er denne viden blevet beriget og udvidet. Ursini producerer et bredt udvalg af ekstra jomfru olivenolie, "Pestati," delikatesser i Evo og pastasovs. Alle disse produkter har været en del af Middelhavskosten i århundreder, men Ursini har formået at give dem et nyt twist. Virksomheden tilbyder stolt de højeste kvalitetsprodukter, produceret med respekt for traditioner, men genfortolket gennem innovation, med den mest elegante emballage.
Fossacesia - Abruzzo regionen
Ursini ligger i Fossacesia i hjertet af Abruzzo, den grønne region i Italien, hvor tre nationalparker og den fortryllende Costa dei Trabocchi tiltrækker så mange besøgende. Et vidunderligt område, hvor kaldet altid har været olivenavl.
Ursini skiller sig ud fra andre virksomheder med udgangspunkt i deres hjem: ingen gammeldags fabrik og ingen industriområde, men en gammel plads dedikeret til olivenpressens aktivitet og en ny og imødekommende murstensstruktur, der fungerer som køkken.
De faktorer, der gør Ursini ekstra jomfru olie fremragende, er få, men afgørende. Råmaterialet består udelukkende af hele oliven, der høstes manuelt på det ideelle modningstidspunkt for derefter at blive malet på dagen for høst. Brugen af deres egen mølle tillader at arbejde olivenene inden for fire timer og behandle den enkelte sort. Dette resulterer i en harmonisk og afbalanceret olie med en intens duft og en strålende rubinrød farve. Dobbelt aftapning af olie, som ikke filtreres, udføres hver anden måned.