Fossacesia - Abruzzo regionen

Ursini ligger i Fossacesia i hjertet af Abruzzo, den grønne region i Italien, hvor tre nationalparker og den fortryllende Costa dei Trabocchi tiltrækker så mange besøgende. Et vidunderligt område, hvor kaldet altid har været olivenavl.

Ursini skiller sig ud fra andre virksomheder med udgangspunkt i deres hjem: ingen gammeldags fabrik og ingen industriområde, men en gammel plads dedikeret til olivenpressens aktivitet og en ny og imødekommende murstensstruktur, der fungerer som køkken.

De faktorer, der gør Ursini ekstra jomfru olie fremragende, er få, men afgørende. Råmaterialet består udelukkende af hele oliven, der høstes manuelt på det ideelle modningstidspunkt for derefter at blive malet på dagen for høst. Brugen af deres egen mølle tillader at arbejde olivenene inden for fire timer og behandle den enkelte sort. Dette resulterer i en harmonisk og afbalanceret olie med en intens duft og en strålende rubinrød farve. Dobbelt aftapning af olie, som ikke filtreres, udføres hver anden måned.

Smagfulde produkter fra Ursini.site-nav__item li { display: block; width: 200px; }